Varukorg

Shoppa över 599:- för fri frakt & Lip Balm på köpet!

Integritetspolicy

Personuppgiftspolicy
StylingAgenten värnar alltid om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Vi lämnar aldrig ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje part för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt oavsett om du speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på StylingAgenten genom cookies i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. De cookies som vi sparar hos oss användes ej till re-marketing, dvs som marknadsföring till dig utanför vår egna Webbplats. De personuppgifter som StylingAgenten behandlar är ditt namn,e-postadress,  orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer. Samt via vår betalningsleverantlör Walley, personnummer & betal- och kreditkortsnummer.

D&A Group AB, 556797-9819 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Hur länge sparas mina personuppgifter?
Om du samtyckt till att vara registrerad kund/medlem hos StylingAgenten.se sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra StylingAgentens eller StylingAgentens samarbetsparters åtaganden gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans- eller garantiåtaganden.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder. En viktig åtgärd är att StylingAgenten använder sig av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering

Cookie Policy

StylingAgenten använder cookies (kakor) på sin webbplats. Här nedanför kan du få reda på mer om cookies och hur du kan hantera dem.

Genom att använda vår webbplats www.stylingagenten.se och relaterade domänadresser accepterar du användningen av cookies i enlighet med denna cookie-policy. I synnerhet godkänner du användningen av analytiska cookies för de ändamål som beskrivs nedan.

Om du inte godkänner användningen av dessa cookies, vänligen följ instruktionerna i denna Cookie Policy för att stänga av dem, exempelvis genom att ändra inställningarna i din webbläsare så att cookies från den här webbplatsen inte kan lagras i din dator eller på din mobila enhet.

Vad är en cookie?

Cookies är små textfiler som placeras på din dator när du använder din webbläsare för att besöka en webbplats som använder cookies. De används ofta för att webbplatser ska fungera, vara effektivare samt för att ge information till sajtens ägare.

Cookies gör det möjligt för oss att uppskatta antal besökare och användarmönster, lagra information om dina preferenser, samt tillåter oss att anpassa vår webbplats efter dina individuella intressen och känna igen dig när du kommer tillbaka till vår webbplats. De kan även hjälpa till att möjliggöra att annonser du ser online är mer relevanta för dig och dina intressen.

För mer information om cookies, däribland att se vilka cookies som har ställts in på din enhet, hur du kan hantera och ta bort dem, vänligen besök www.allaboutcookies.org.

Vilka cookies använder vi oss av?

Tabellen nedan förklarar vilka cookies vi använder och varför.

1.   Nödvändiga cookies

Dessa cookies är nödvändiga för att du ska kunna förflytta dig på webbplatsen och använda dess funktioner, som exempelvis att komma åt säkra delar av webbplatsen. Dessa cookies samlar inte in information om dig som skulle kunna användas för marknadsföring eller för att komma ihåg var du har varit på internet. Den här kategorin av cookies kan inte stängas av.

2.   Analytiska cookies

Dessa cookies samlar information om hur besökare använder en webbplats, exempelvis vilka sidor som besökare oftast går till och om de får felmeddelanden från webbsidor. Dessa cookies samlar inte information som kan identifiera dig. All information som dessa cookies samlar in är anonym och används enbart för att förbättra webbplatsens funktion.

Vår webbplats använder följande cookies.

Vi använder Google Analytics, en tjänst för att analysera data som tillhandahålls av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics använder “cookies”, textfiler som lagras i din dator, för att hjälpa webbsidan att analysera hur användare använder webbsidan. Informationen som cookien genererar om hur du använder webbplatsen (inklusive din IP-adress) kommer att förmedlas till och lagras av Google på servrar i USA. Google kommer att använda informationen med syfte att utvärdera hur du använder webbplatsen, sätta ihop rapporter om webbplatsaktivitet och internetanvändning. Google kan även överföra informationen till tredje part när det krävs enligt lag, eller i de fall tredje part hanterar informationen åt Google. Du kan blockera användning av cookies genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare, men tänk på att om du gör det kan du eventuellt inte använda alla funktioner på den här webbplatsen.

 

Fri Frakt

på ordrar över 599kr

Blixtsnabb leverans 1-2 arbetsdagar

Beställer du innan klockan 13.00 så skickar vi din order samma dag

Bonus på alla köp

Alltid bra pris och bonus på alla köp

Säkra Betalningar

Walley faktura / MasterCard / Visa / Swish

Prenumerera & få

50:- RABATT*

*Gäller när du handlar över 500:-