Varukorg

Integritetspolicy

Personuppgiftspolicy
StylingAgenten värnar alltid om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Vi lämnar aldrig ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje part för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt oavsett om du speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på StylingAgenten genom cookies i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. De cookies som vi sparar hos oss användes ej till re-marketing, dvs som marknadsföring till dig utanför vår egna Webbplats. De personuppgifter som StylingAgenten behandlar är ditt namn,e-postadress,  orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer. Samt via vår betalningsleverantlör Klarna, personnummer & betal- och kreditkortsnummer.

D&A Group AB, 556797-9819 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Hur länge sparas mina personuppgifter?
Om du samtyckt till att vara registrerad kund/medlem hos StylingAgenten.se sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra StylingAgentens eller StylingAgentens samarbetsparters åtaganden gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans- eller garantiåtaganden.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder. En viktig åtgärd är att StylingAgenten använder sig av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

Fri Frakt

på ordrar över 499kr

Blixtsnabb leverans 1-2 arbetsdagar

Beställer du innan klockan 13.00 så skickar vi din order samma dag

Bonus på alla köp

Alltid bra pris och bonus på alla köp

Säkra Betalningar

Klarna faktura / MasterCard / Visa / Swish

Vad är Rek. pris?

Med rek.pris menas det vägledande rekommenderade priset som tillverkaren anger för produkten. Våra kampanjer sätts i samråd med våra leverantörer vilket gör att vi vid kampanjer utgår från respektive leverantörs rek.pris. I de fall vårt ordinarie pris skiljer sig från rek.priset, visas även leverantörens rekommenderade pris.