Shopping Cart

FAQ

Vanliga frågor & svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna så att du snabbare kan få svar på dina funderingar.
Hittar du inte svaret på just din fråga kan du alltid vända dig till vår k
undservice!

Konto

Vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar! Du kan kontakta oss via vår chatt nere till vänster eller via mail. Du skickar ditt mail till
[email protected] och vi svarar alltid inom 24 timmar på vardagar.

Du får 1 poäng för varje krona du handlar för! Dina bonuspoäng ser du när du är inloggad på ditt konto eller genom att klicka på “Din Bonus” till höger. Du kan lösa in dina bonuspoäng till en rabattkod så snart du uppnått en bonusnivå.

Läs mer om vårt bonusprogram här.

Order

Om du vill avbryta en beställning behöver du kontakta vår kundservice så fort du kan. Om vårt lager redan har hunnit behandla din beställning kommer vi tyvärr inte kunna stoppa den. Du behöver då göra en retur. Vi erbjuder en spårbar retursedel för 49:- som du får genom att kontakta vår kundtjänst. Denna summa debiteras vid återbetalning.

Av säkerhetsskäl kan vi tyvärr inte byta adress på en order. Då kommer vi avboka din order och du behöver lägga en ny beställning.

En orderbekräftelse skickas direkt till den e-postadress du uppgav vid din beställning. Kolla gärna din skräppost om du inte mottagit din orderbekräftelse. Finns den inte där så kontakta vår kundservice innan du lägger en ny beställning.  

Vi använder Klarna som sköter våra betalningar. Om du valt faktura som betalningsalternativ så kommer din faktura till din mail från Klarna. Vänligen kontakta Klarna vid fakturafrågor: 08 – 120 120 10

Säkerhet

Vi köper in våra produkter från svenska agenturer och noggrant utvalda leverantörer från Europa.

Vi erbjuder 100% äkta produkter. Detta är något som våra leverantörer garanterar vid våra inköp, så att du som kund alltid kan känna dig trygg när du handlar hos oss.

Vi har tack vare långa affärsrelationer förhandlat fram bra avtalspriser hos våra leverantörer. Genom att köpa stora volymer samt finkamma marknaden hittar våra agenter de bästa erbjudanden. Dessutom jobbar vi direkt med flera leverantörer och producenter, vilket gör att vi undviker kostsamma mellanhänder. 

Vi vill att skönhetsprodukter ska vara tillgängliga för alla och vi jobbar hårt för att våra kunder ska få ett så bra erbjudande som möjligt!

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder. En viktig åtgärd är att StylingAgenten använder sig av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

Du kan läsa mer om vår personuppgiftspolicy här.

Om du samtyckt till att vara registrerad kund/medlem hos StylingAgenten.se sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra StylingAgentens eller StylingAgentens samarbetsparters åtaganden gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans- eller garantiåtaganden.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Du kan läsa mer om vår personuppgiftspolicy här.

Leverans

I dagsläget skickar vi orders med EarlyBird, Bring och Postnord. EarlyBird för mindre paket med hemleverans, Postnord för mindre ordrar som kan skickas i kuvert samt Bring för övriga orders till ombud. Det är både orderns vikt, värde och transportörens täckning som påverkar valet av transportör.

Det är ditt ansvar som köpare att den adress som angetts till oss vid beställningstillfället är korrekt. Leverans sker inom Sverige om inte annat har avtalats. För ej uthämtat paket debiterar vi en avgift på 150:-

Vi kan inte leverera till postbox. Du måste ange din hemadress – du kan alltså inte ange ett ombuds adress.

Vid frågor eller önskemål om fraktbolag så kontakta oss på [email protected]

Vårt mål är att leverera beställda varor så snabbt som möjligt till dig. När du lagt din order hanterar vi den direkt. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter att din beställning är lagd.

Under stora försäljningstider som Black Friday och Mellandagsrean är det alltid högt tryck och vi gör allt för att ni ska få era paket inom 1-3 vardagar efter lagd order.

Så snart en frakt är bokad på din order så får du ett SMS till det mobilnummer du angett vid din beställning. Genom att klicka på länken kan du spåra din försändelse.

Ladda gärna ner “Mina Paket” appen för att följa dina paket från oss. Du är dessutom välkommen att kontakta vår kundservice om du vill få spårningsnumret via länk.

Har du handlat av oss från en annan sida? Ditt spårningsnummer ska finnas tillgängligt om du loggar in på ditt konto på den hemsida du lagt ordern på, exempelvis CDON.

Börjar ditt spårningsnummer med siffran 3 är det Bring vi skickat din beställning med och du kan spåra på denna länk.

Börjar ditt spårningsnummer med siffran 0 är det Early Bird vi skickat din beställning med och du kan spåra på denna länk.

Retur & Reklamation

Du har 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit din order, förutsatt att produkten returneras oanvänd och i obruten originalförpackning. I de fall där varan är plomberad skall denna vara obruten. Vid ånger betalar du själv för returkostnaden. Det går bra att köpa en retursedel av oss för 49:-. Vi drar av denna kostnad när vi återbetalar dig efter att returen är hanterad.

Vår returadress är:
StylingAgenten.se
D&A Group AB
Gamla Landsvägen 3N-P
438 34 Landvetter

Vi rekommenderar alla våra kunder att skicka spårbara paket för kundens säkerhet. Varan är i kundens ägo tills vi mottagit returen.

Du kan reklamera ditt köp om din order är felaktig eller att produkten är trasig. Kontakta oss så hjälper vi dig med en retursedel.

En reklamation skall göras inom skälig tid från det att du mottagit ordern. Kontakta vår kundservice vid reklamationsärenden så hjälper vi dig: [email protected]

Kontakta vår kundservice vid reklamationsärenden så hjälper vi dig: [email protected] Om produkten finns i lager kan vi skicka ut en ny till dig om så önskas, annars stryker vi din order och återbetalar er när vi mottagit returen av den felaktiga varan.

Du är ansvarig för att adressen du angett stämmer. Det får inte vara en adress till ett ombud utan det måste vara din hemadress.

Om vi skickat ditt paket till fel adress med Early Bird finns risken att ditt paket är levererat dit och då får du kontakta boende på den adressen. Om du angett fel adress och vi skickat med Bring så kommer det gå till postnumret till den adress du angett. Då kommer vi återbetala dig när paketet gått i retur.

Vi hanterar alla returer i turordning och kommer återbetala dig / kontakta dig så fort vi hanterat din retur. Vanligtvis inom 7 dagar efter mottagen retur. Kontakta vår kundservice om du gjort en retur: [email protected]

Fick du inte svar på din fråga?
Kontakta någon av våra agenter på chatten eller skicka ett mail till [email protected]

Fri Frakt

på ordrar över 499kr

Blixtsnabb leverans 1-2 arbetsdagar

Beställer du innan klockan 13.00 så skickar vi din order samma dag

Bonus på alla köp

Alltid bra pris och bonus på alla köp

Säkra Betalningar

Klarna faktura / MasterCard / Visa / Swish